اطلاعات آماری نشریه

تعداد دوره‌ها 16
تعداد شماره‌ها 54
تعداد مقالات 543
تعداد نویسندگان 873
تعداد مشاهده مقاله 614,482
تعداد دریافت فایل اصل مقاله 588,458
نسبت مشاهده بر مقاله 1131.64
نسبت دریافت فایل بر مقاله 1083.72
-----------------------------------------
تعداد مقالات ارسال شده 1,823
تعداد مقالات پذیرفته شده 390
درصد پذیرش 21
زمان پذیرش (روز) 222
تعداد پایگاه های نمایه شده 12
تعداد داوران 376

به وبگاه نشریه خوش آمدید

«زبان پژوهی» نشریه ­ای علمی با دسترسی آزاد، دوسو ناشناس و با داوری همتایان است که توسط دانشگاه الزهرا در ایران منتشر می‌‌شود. «زبان پژوهی» از سال 1389 بدون وقفه به چاپ می ­رسد و در سال یک نسخه به انگلیسی چاپ می ­کند.

«زبان پژوهی» از تمامی حوزه ­های زبان شناسی مقاله ­های پژوهشی را پذیراست. همچنین مقاله ­های مروری بویژه مقاله ­های نظام مند را نیز دریافت می­ کند.

«زبان پژوهی» مقاله ­هایی در حوزه ­های اصیل زبان­شناسی شامل نحو، صرف، آوا شناسی، واج شناسی، معنا شناسی، کاربرد شناسی و تحلیل گفتمان می ­پذیرد همچنین مقاله های تمامی حوزه ­های میان رشته ­ای زبان مانند زبان­شناسی اجتماعی، زبان شناسی تاریخی، روان شناسی زبان، عصب شناسی زبان، زبان شناسی قضایی، زبان شناسی کاربردی و غیره پذیرش می شوند.

تمرکز «زبان پژوهی» زبان فارسی و سایر گونه ­های زبان ایران است اما مقاله­ های با کیفیت درباره سایر زبانها نیز دریافت می­ شود.

هیچ یک از نظریه­ های زبانی یا رویکردهای علمی خاص مد نظر این نشریه نیستند و مقاله ­ها تنها براساس ارزش علمی و دستاوردهای پژوهشی و نوآوری علمی انتخاب می ­شود.

این نشریه با انجمن زبان­شناسی ایران و انجمن ایرانی زبان و ادبیات فرانسه در مورد چاپ مقاله ­های پژوهشی حوزه ­های مربوط به زبان، تفاهم ­نامه همکاری منعقد کرده است.

این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید. 

صاحب امتیاز: دانشگاه الزهراء(س)

نوع اعتبار: علمی (وزارت عتف)

سیاست انتشار: دسترسی آزاد به متن کامل مقالات

زبان: فارسی و انگلیسی

استفاده از مشابهت‌یاب قبل از ارسال به داوری: نرم افزار مشابهت یاب سمیم نور

نوع داوری: دوسو ناشناس، داوری همتایان

میانگین مدت زمان داوری: 8 هفته

هزینه داوری مقاله: 2500000 ریال، پس از پذیرفته‌شدن مقاله برای انجام داوری، دریافت می‌شود.

هزینه چاپ مقاله: 5500000 ریال، پس از پذیرش مقاله برای چاپ، دریافت می‌شود.

درصد پذیرش: 20 درصد

نشانی: تهران، دانشگاه الزهرا، دانشکده ادبیات، دفتر نشریه زبان‌پژوهی
رایانامه: zabanpazhuhi@alzahra.ac.ir
توجه:  هر سال نسخه زمستان این نشریه به زبان انگلیسی چاپ خواهد شد و مقالات انگلیسی با کیفیت در تمام حوزه های زبانشناسی در الویت چاپ قرار خواهند گرفت.

پژوهشگران گرامی می‌توانند در صورت نیاز، روزهای یکشنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 9 تا 12 با شماره 02185692340 تماس بگیرند. همچنین، امکان پاسخگویی برخط به همة بزرگواران، از طریق رایانامه نشریه (zabanpazhuhi@alzahra.ac.ir) وجود دارد.

«زبان پژوهی» تحت قانون بین المللی کپی رایت  اختیار غیرتجاری -غیر اشتقاقی Cc-By-NC-ND cc  می باشد. کلیه حقوق معنوی اثر متعلق به نویسنده است.

خط مشی دسترسی آزاد: زبان‌پژوهی، نشریه‌ای با دسترسی آزاد است. به این معنا که همه مقاله‌ها به‌صورت رایگان و بدون هزینه در دسترس کاربر یا نهاد مربوطه قرار می‌گیرند. کاربران مجاز به خواندن، بارگیری، تهیه رونوشت، چاپ، جست‌وجو، یا پیوند به متن کامل مقاله‌ها هستند. کاربران می‌توانند بدون اجازه پیشین از ناشر یا نویسنده، از مقاله‌ها برای هر منظور قانونی دیگری استفاده کنند. این رویه، همسو با تعریف BOAI از دسترسی آزاد است.

متن مقاله‌های چاپ‌شده در وبگاه نشریه قرار می‌گیرد و بازدیدکنندگان می­‌توانند نسخه برخط آن را به‌صورت رایگان دریافت نمایند.

دسترسی به مقالات این سایت آزاد است. 

کلیه حقوق معنوی اثر متعلق به نویسنده است.

 موافقت نمایه شدن نشریه در پایگاه     

  توالی انتشار

فصلنامه

   ضریب تاثیر 1401 (Impact Factor) 

0.438

  شاخص کیفیت در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)-1401

Q1

  رتبه ارزیابی ( 1402) - سامانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

الف

 

 

شماره جاری: دوره 16، شماره 53، دی 1403 

ابر واژگان

زبان فارسیجنسیتترجمهفارسیایدئولوژیاستعارهزبانفرهنگاستعاره مفهومیآموزش زبان انگلیسیواژهمعناقرآندوزبانگیپیکرهنظریه بهینگیدیرشروایتگفتمانکاربردشناسیبازنماییدستور نقش و ارجاعزباهنگزبان عربیفعلتطابقزبان‌شناسی شناختیوجهیتنقد ترجمهانسجاممجازتحلیل گفتماننظریۀ بهینگیتحصیلاتفرانقش متنیحذفواژگاندانش پیشینتعاملمعرفگیزماندرک شنیداریشدتخلاقیتمعناشناسی قالبیتکیهوجههزبان‌های ایرانیصرف توزیعیهستهزبان‌شناسی اجتماعینحوارائه علمی فارسیتصویرگونگیاوستاارزیابیدیگریزبان انگلیسیدرکچندمعناییفارسی نوسنپیوستگیزبان‌شناسی حقوقیمجهولادبکردیفارسی باستاناستعارة مفهومیقرآن کریمرده‌شناسیسبکیادگیریساخت اطلاعنظریة بهینگیحالت ساختاریاستعارۀ مفهومیتعمیم بینازبانیتماس زبانیمقایسه